Български (България)English (United Kingdom)

Уважаеми, КОЛЕГИ,

 

Търговският отдел на МИСТЪР АДВЪРТ е създаден с цел производство на нов вид РЕКЛАМЕН КОНСУМАТИВ - ИНОВАТИВЕН за рекламистите в България, а именно СВЕТЕЩИ ОБЕМНИ БУКВИ НА СКЛАД, с определен размер и шрифт.

 

От началото на 2010-та Ви предлагаме и 3-ти шрифт (отново с височина на буквите 500 мм.), който разработихме и произвеждаме в количества на склад, достатъчни да задоволят нуждите Ви. Буквите, отново са само главни, на кирилица и латиница. Изработени са по стандартни европейски технологии.

 

Целият производствен процес е сертифициран по системата за управление ISO 9001:2000, което гарантира контрола на качеството.

 

Основата ( или гърбът ) на буквите е от 8-мм. стандартен, негорим австрийски PVC материал. Лицето е изпълнено от 3мм. немски плексиглас-опал. Страницата е испанска алурапидна лента ( за h=500мм. е с ширина 100мм., при h=700мм. е с ширина 120 мм.) с цвят сребърен металик RAL9006. Диодните елементи са SMD 4 / 4x7 lm / ъгъл на виждане 120 о/ 0,48 W / 40 mA. Тази информация присъства и на етикетите на кутиите, в които са опаковани буквите.

 

Всеки, или почти всеки, от Вас може да си произведе такива обемни букви, по собствен проект. Нашата цел е да улесним работата Ви, там, където това е възможно ( за определен клиент или проект ). Предлагаме Ви продукт на СКЛАД, който да ползвате БЪРЗО&ЛЕСНО като КОНСУМАТИВ, както ползвате PVC плоскости и фолиа.

 

Технически, информацията, която Ви е необходима, за да ползвате продуктите, ще намирате в сайта. От там, ще може да изтегляте необходимите Ви векторни файлове. С тях лесно ще създадете визуалния проект - фотоколаж на желания от Вас рекламно - информационен светещ надпис. Сайта ще бъде допълван и обновяван. Ще присъстват съответните складови наличности, а също така и ценовите листи.

 

Нашият МОБИЛЕН КОНСУЛТАНТ ( засега само за Североизточна България ) е на Ваше разположение. Освен, да промоцира производството и да достави направените заявки, той ще Ви отговори и на всички възникнали въпроси.

 

Надяваме се, че занапред, когато ограничението в размерите и шрифтовете намалее, ще бъдем още по-полезни в работата Ви !

 

 

Мисля за Вас